Car & Motor Cleaning Waardenburg

Desinfecteren Voertuig

AUTO DESINFECTEREN! BESCHERM UZELF, UW DIERBAREN EN UW MEDE- PASSAGIERS TEGEN BESMETTING MET VIRUSSEN EN BACTERIEN!

Auto desinfecteren is meer dan ooit een super belangrijk aandachtspunt geworden voor autorijders.

Wist U dat de belangrijkste bron van luchtvervuiling in de auto, de oppervlakken van de auto zelf zijn? Oppervlakken die wij het meest aanraken? Maar ook het ventilatiesysteem en airco zijn maar al te vaak luchtvervuilers. Vaak door gebrek aan verluchting en interne circulatie.

Om direct een misverstand uit de weg te ruimen: Lucht zelf is geen bron van vervuiling!
De lucht is enkel de drager die allergenen of andere schadelijke stoffen ergens oppikt en ze verspreidt en uiteindelijk ook overdraagt op mens en dier.

Meer dan ooit is er aandacht voor hygiëne, virussen, bacteriën en schadelijke allergenen en verontreinigde lucht om ons heen. Ook en niet in de laatste plaats in de auto!

De auto interieur en lucht in de auto is heel vaak ongemerkt vies en is dus, nu bewezen, slecht voor onze gezondheid zodra deze allergenen in contact komen met onze huid en wij deze vieze lucht ongemerkt inademen. Deze gezondheidsrisico’s en ziekteverwekkers in de auto veroorzaken bij steeds meer mensen allergische reacties en maken ons ziek!

Hoesten, niezen, tranende ogen, vermoeidheid, duizeligheid, hoofdpijn en geirriteerde luchtwegen…allemaal symptomen van mogelijk gevolg van luchtvervuiling in de auto!

De impact van een vieze auto interieur gaat dus veel verder dan men in eerste instantie zou denken.

Wij werken uitsluitend met top kwaliteit en gebruiken hiervoor de optima steamer. Deze stoomreiniger heeft twee stoom slangen. En hebben een werk temperatuur tussen de 120 en 135 graden Celsius. En een werkdruk van 10 bar.

Ons team van specialisten staan voor u klaar , en voor meer info kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

Maak nu een afspraak!