Car & Motor Cleaning Waardenburg

Glascoating

Wat is glascoating en wat doet het? Glascoating is de nieuwste generatie van lakbescherming voor uw auto. Glasscoating gaat dus veel verder dan producten met Teflon of de waxoyl-achtigen. Het gaat ook nog een stap verder dan het vaak gehoorde begrip “nano”-coating. Een glascoating is een coating op basis van Siliciumdioxide (SiO2) en biedt de meest duurzame en harde bescherming voor uw lak (9H). De oorsprong van deze coating ligt in het gebruik op treinen en vliegtuigen.  De coating sluit het lakoppervlak geheel af en verzegelt dit langdurig, minimaal 2 en kan oplopen tot en met 5 jaar. Uw auto is met deze zeer sterke coating extra beschermd tegen allerlei omstandigheden en vuil die uw lak normaal gesproken kunnen aantasten.

Glascoating een onmisbare lakbescherming

Glascoating is de laatste jaren steeds bekender en deze autolakbescherming is sterk gegroeid in de autopoetsbranche. Er zijn veel verschillende merken “Glas coating” die vertegenwoordig worden in Nederland. Het aantal producten dat beweert een goede glascoating te zijn wordt ook steeds groter. Maar zijn al die B-Merken allemaal wel zo goed en voldoen deze wel aan de juiste bestandsdelen? En wat zijn de kenmerken zoals de slijtvastigheid, hardheid en de duurzaamheid. Car en motor cleaning Waardenburg maakt gebruik van een A-merk glascoating die al jarenlang wereldwijd vertegewoordigt wordt en uitmuntende testresultaten heeft behaald.  Bij het poetsen van een auto kan kwaliteit niet zonder persoonlijke aandacht. En daarom denken wij bij elke poetsbeurt met u mee. Vakmanschap en onze jarenlange ervaring zijn de elementen waarmee je, je ondescheidt van andere autopoetsbedrijven.

 
Wilt u graag uw autolak beschermen tegen invloeden van buitenaf?  Invloeden van buiten kunnen de kwaliteit van de lak van uw auto aanzienlijk verzwakken. Glascoating is ontwikkeld voor de bescherming van uw lak. Na het aanbrengen zal de gel-achtige substantie snel uitharden, waardoor deze een bescherming zal bieden tegen invloeden van buitenaf zoals de aanhechting van vuil en weersomstandigheden. Het schoonmaken van uw auto wordt, wanneer u deze coating heeft, een snel geklaard klusje!

VOORBEHANDELING BIJ COATING

Een transparante laag, maskeert en camoufleert niets. Voor het optimale resultaat dient uw lak daarom volledig swirl en hologram-vrij te zijn. De lak dient dus geen waskrassen, cirkels of andere vegen te bevatten. In de zon komt dit namelijk genadeloos tot uiting door de coating heen. Het aanbrengen van een autolakcoating hoort dan ook samen te gaan met het polijsten van uw auto. Voor het aanbrengen van de coating is het grondige ontvetten van het voertuig essentieel. Een glascoating goed aanbrengen is secuur werk, dat behoorlijk wat tijd en vakkennis vraagt.

WATERAFSTOTEND

De glascoating heeft een hoge waterafstotende werking welke gehandhaafd blijft gedurende de gehele periode dat de glascoating aanwezig is op de lak. Dit geeft het mooie effect dat kleine waterdruppels blijven liggen op het lakoppervlak (dit wordt beading genoemd) en dat grotere hoeveelheden water razend snel van het lakoppervlak afglijden (dit wordt sheeting genoemd).

 

Voor meer informatie betreft glascoating en of een afspraak in plannen, kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

Maak nu een afspraak!