Car & Motor Cleaning Waardenburg

Over ons

Wanneer u denkt aan auto poetsen of car detailling, dan denkt u aan car en motor cleaning Waardenburg.

Ons team van professionals staat klaar, om u welkom te heten, om aan al uw wensen te voldoen.

Wij zijn een gespecialiseerd en gemotiveerd team die al jaren een begrip in de omgeving zijn. Voor het reinigen en poetsen van uw kostbaarste bezit, bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij hebben diverse poets behandelingen u kunt denken o.a aan interieur, en exterieur, polijsten, lakverzegeling, glascoating, reclame en belettering verwijderen, desinfecteren van uw voertuig, hondenharen verwijderen en pakketten die voor u op maat gemaakt kunnen worden. Zowel de particuliere klant als de zakelijke klant kan bij ons terecht.

Onze passie zijn auto’s en het detailleren en poetsen van uw kostbaarste bezit. Wij hebben vele jaren ervaring, en een grote klandizie en vertrouwen opgebouwd in de afgelopen jaren.

Door weersomstandigheden kan uw auto last krijgen van doffe lak en oneffenheden. Maar u kunt ook last krijgen van gebruikers krasjes op de auto.
Doffe koplampen en velgen onder de remstof.

Onze specialisten van CMCW staan voor uw klaar.
Voor zowel interieur als exterieur en polijstwerk bent u bij ons aan het juiste adres.

Voor de zakelijke klant, wij werken met een aantal gerenommeerde auto dealers in de omgeving van Waardenburg. En wij hebben tevens haal en breng service van de voertuigen. Die wij showroomklaar maken zodat de auto’s weer blinkend en stralend de showroom ingaan.
Voor vragen en of afspraken kunt u ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 18.00.

Wij werken met professionele en hoogwaardige reinigings producten zoals Mequiar’s, Cartec, Angelwax, Kenotek en 3M. Voor het beste resultaat.
En wij werken veel met het duurdere segment auto’s, u kunt denken aan Rangerover, Porsche, Audi , Mercedes , BMW , Ferrari en Old timers voor autoshows.

En wij cleanen ook in de omgeving voor boeren die op het land werken de wat kleinere tractor. En hebben wij diverse taxichauffeurs als zakelijke klant.

U kunt ons vinden op de A2 afslag Waardenburg direct op het industrie gebied bij auto dealer Story. Op het adres Zandwei straat 24 te Waardenburg.

Voor meer informatie betreft onze diensten kunt u ons mailen en / of bellen. In ons menu onder kunt u alle informatie betreft onze diensten vinden.

Car en Motor Cleaning Waardenburg!
De specialist op het gebied van auto care, auto poetsen en car detailling en het reconditioneren en
het proffesioneel reinigen van uw voertuig.

Maak nu een afspraak!